V O Y E U R I S M // Larissa Danilov
Galeria Meru Iași, vineri 24 februarie, coordonator Titus Ivan.
Expoziția de f o t o g r a f i e poate fi vizionată în perioada
24 februarie – 18 martie.
În deschidere artista va susține un performance.

A b s t r a c t
Într-o societate hipersexualizată în care fiecare individ poate avea acces la intimitatea celorlalți prin intermediul siteurilor de socializare, proiectul “Voyeurism” pune privitorul față în față cu ipostaza de “voyeur”, făcându-l să își conștientizeze limitele.

C o n c e p t
Voyeurismul este o tulburare psihosexuală prin care persoana obține plăcere prin observarea de la distanță a nudurilor sau a unor acte intime, voyeurul rămânând, de obicei, ascuns privirii celorlalți.

Astfel, prin această expoziție se încearcă oferirea rolului de
“v o y e u r” viziatorului, punându-l pe acesta într-o ipostază incomodă, dar prin care să se poată observa relația sa cu spațiul privat al celuilalt.
L a r r s i l o v e este o identitate pusă constant sub semnul unui erotic ridiculizat chestionând preconcepțiile legate de eros până în punctul în care acestea se anulează.
– – – – – – – – – – – – – – – –
Cu experiență în ilustrații și arte vizuale, Larissa Danilov a căutat mereu, prin simțul plastic, o formă de a-și manifesta expresivitatea, jonglând deopotrivă cu fotografia, desenul și literatura, încercând să-și identifice cuvintele nu doar prin scris, ci și prin imagini.
Născută în 1995 la Iași, în prezent este studentă în anul III la facultatea de Arte Vizuale și Design, “UAGE” Iași, și studiază grafică publicitară și ilustrație de carte.
— – – – – – – – – – – – – – – – –

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone