Motor Experimental de Reacție Urbană

posted in: Uncategorized | 0

Arta și cultura nu pot fi sustenabile într-o comunitate care nu le înțelege, respectiv susține. De aceea am inserat în conceptul Meru o platformă socială, accesibilă, pe care voi ați văzut-o ca o cafenea prin care am încercat să stârnim interesul vostru în sensul conștientizării importanței artelor și culturii. E mai ușor să vii la o cafea, decât să mergi într-o galerie. La noi vii la o cafea într-o galerie și vrei-nu vrei, găsești ba o lansare de carte, o expoziție mai tot timpul, un Community Talks sau oameni cu care poți discuta despre ele.
Fără a ”sta cu mâna întinsă” pentru fonduri publice și fără a aștepta găzduirea într-un spațiu instiuționalizat, ne-am unit forțele fizice, morale, intelectuale și financiare și am îndrăznit Meru.

Cei mai mulți știți deja că prin consumul donativ participați în mod direct la susținerea proiectelor implementate de Meru. Nici n-am cerut nimic pe gratis, e doar o chestiune de alegere. O cafea tot o bei, depinde de tine unde alegi să faci asta.

De aceea, Meru vă transmite îmbrățișări pentru că ați înțeles, ați susținut și ați participat la crearea sustenabilității unei platforme de interes public prin care protejăm patrimoniul cultural, susținem artele și artiștii și oferim tinerilor o legătură mai ușor accesibilă către cultură.

De asta suntem noi #‎pARTizani‬. Pentru că ceea ce facem când ne chinuim să ne iasă bine cafeaua, nu este pentru că vrem să fim barista, ci pentru că vrem ca arta să nu mai fie apanajul exclusivist al unor grupuri de diverse interese.

‪#‎fii‬ pARTizan

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply