• 29 septembrie 2015 - 1 octombrie 2015
    8:30 pm - 12:00 am

Seară de poezie malteză
Glen Calleja

Marți 29 septembrie * ora 17.30


2ANI
Meru Artă și Comunitate
2013 – 2015


Între 26 septembrie și 10 octombrie a.c., Glen Calleja va face un turneu de lectură în România cu selecții din volumul de poezie Outstaring Truth.
Artistul este interesat în primul rând de poezie, dar și de cartea ca obiect. Creațiile sale artistice implică reprezentări alternative ale cărții și acțiuni performative. A coordonat și participat în numeroase proiecte interdisciplinare, iar în prezent învață cât mai multe despre tehnicile tradiționale de manufactură pentru cartea-obiect. Glen Calleja este cofondator al grupului independent Fondazzjoni AWL, care propune o abordare interdisciplinară a poeziei, și vine în România cu dorința de a descoperi colaboratori pentru inițiativele sale creative la nivel internațional.
Lecturile vor avea loc în București (27 septembrie, 8-9 octombrie), Iași (28-29 septembrie), Cluj-Napoca (1-2 octombrie) și Timișoara (5-6 octombrie).

Discuțiile vor fi în limba engleză, iar accesul este gratuit. Sunt invitați toți cei care vor să participe la un dialog deschis despre poezie si carte-obiect.

Mai multe detalii despre poetul maltez găsiti pe pagina www.glencalleja.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Locaţie: