Cafea în așteptare

Meru se alătură mișcării pornite în Italia – „caffè sospeso” – cafea în așteptare. Tradiția , născută în cafenelele din Napoli, oferă posibilitatea clienților să plătească în avans una sau mai multe cafele, fără să le consume.

Dezvoltăm această idee cu o opțiune originală care dă posibilitatea oricărei persoane din orice colț al lumii, să ofere o cafea unui membru Meru, prin intermediul online. Știm că arta si tinerețea presupun și constrângeri financiare, astfel că, un membru Meru care nu își poate permite la un moment dat o cafea sau care pur și simplu nu are bani la el poate întreba dacă există vreo „cafea în așteptare”, putând astfel să se bucure de o băutură caldă fără a fi nevoit să plătească pentru asta într-un spațiu, Hub Social Cultural, care oferă tinerilor opțiunea cultural-artistică de a-și petrece timpul într-un mod constructiv: citind câteva pagini, discutând despre artă sau scriind poezii.

Mergem mai departe și oferim opțiunea ”prieteniei”. Posibilitatea de a invita online, prin apăsarea unui buton, un prieten să-ți ofere o cafea la vreme de restriște. Acesta poate plăti cafeaua pentru prietenul său în timp real.


Opțiunea este valabilă doar pentru cafea.

All rights reserved.


Au fost oferite 5 cafele , din care 5 au fost consumate


cafele in asteptare :0

Din păcate nu avem nici o cafea disponibilă

Roagă un prieten să îţi ofere una

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
Login to Your Account (optional)

Donation Total: 2€